repcsi.hu

by krisz & teki
Bp  03:10
Mel 11:10

Archive for August, 2005

1. évforduló

Aug 21st, 2005 by krisz | 5

Nehéz elhinni (persze jó értelemben), hogy már egy éve vagyunk házasok. Ma van a napja! ;)
A délelőtt ennek jegyében lustálkodással telt, majd a virágállományunkat frissítettük fel, majd nagy bevásárlást csaptunk. Ugyanis tegnap érkeztünk haza Horvátországból, így volt mit tenni a lakásban. Nagyon jó kis nyaraláson voltunk, képeket hamarosan mutatok, és az utibeszámoló is készül már. Az itthonival ellentétben kint szép kis kánikula volt, meleg tenger, minden klappolt, úgy ahogy annak lennie kell. :)
Estefelé kispucát is hazahoztuk (Mohát), mert ő nem jött velünk nyaralni. Egy kedves barátunk, Greylupus vigyázott rá. Ez úton is köszönjük neki!
Este pedig egy vendéglőben ünnepeltük meg az évfordulót. Azt hiszem mindkettőnket elkápráztat, hogy már egy éve volt az esküvőnk, és milyen régen együtt vagyunk. Repül az idő..

Megfagyok

Aug 8th, 2005 by krisz | Comments Off

Nemrég a kánikuláról adtam hírt itt a blogon, bár gondolom mindenki észrevette enélkül is, hogy piszok meleg volt. Most pedig befagy a ….ünk. Kint kereken 16 fokot mér a kalibrált hőmérőnk, bent pedig 22-t mutat. Erősen gondolkozom, hogy mit kellene sütni, legalább ezzel is befűteni egy kicsit a lakást. Az egészben az idegesít a legjobban, hogy nem tudok strandra menni és pancsolni, az idén ez valahogy nagyon kimarad a nyárból. No meg az is morcossá tesz, hogy a magyar nyár hidegebb, mint az ausztrál tél, nesze nekünk…

96′-ban volt ilyen hülye nyár, amikor igazából 3 hét normális strandidő volt. Azért maradt ez meg ennyire, mert akkor volt a nyár elején egy motoros balesetem és ennek következtében 16 hétig egy pár mankó volt a társam. Tudom, még röhögtem is, amikor már ki tudtam szállni az ágyból, hogy milyen pocsék nyár van, alig van napsütés. Most ugyanez látszik megismétlődni, csak szerencsére mankó nélkül. (hozzáteszem, akkor szeptemberben végig nyár volt!)

Dacolok a hideggel és előásom a nászutas képeinket és megírom a beszámolót róla. Ideje lenne, már egész régen ígértem, hogy csinálok abból is egy post-sorozatot. Csak eddig nem vitt rá a lelkem, keser-édes út volt ez, nem minden fájdalom nélkül emlékezem vissza rá. Pedig az út nem tehet arról, hogy elvesztettük Emilit, első görénykénket. Mind a mai napig hiányzik okos buksija és fekete nózija.

Emili

Koffein tuning

Aug 2nd, 2005 by krisz | 1

Ma kipróbáltam az egyik pezsgőtabletta gyártó cég régi-új termékét, amit az aktív életet élő embereknek kínálnak magas koffeintartalommal. Mivel nem szeretem a kávét, az egyetemen is ilyet nyakaltam, akkor hatott. Most picit módosított tartalommal ugyan, de vártam a hatást. Ültem 15 percet a pezsgőtabletta elfogyasztása utána, de semmi. Jólvan, maradok még 15 percet, hátha felkelt. Semmi. Elaludtam…erről ennyit.