repcsi.hu

by krisz & teki
Bp  03:10
Mel 11:10

Archive for May, 2013

Még élünk!

May 8th, 2013 by krisz | Comments Off

Úgy látszik ezt a tazmán utibeszámolót csak nem akaródzik befejeznem. Valahogy elfogyott a szussz. Nem kell ezt annak magyarázni aki valaha is vezetett blogot, vannak leülős időszakok, de örömmel jelentem hogy még élünk és utazgatunk is bizony. Gondoltam ha már nem írunk, akkor legalább a képeinket mutassam meg azokról az utakról amiket az elmúlt pár évben tettünk meg.

Kezdjük először is egy kis Vegyes albummal még 2008-ból, minden olyan kép abból az évből, ami máshova nem fért be már:

További képek a Vegyes 2008 albumban itt.

2011 Húsvétján úgy döntöttünk, mivel elég hosszú hétvégére esett, hogy ellátogatunk kocsival fővárosunkba, Canberrába kicsit körbenézni. Jó kis hétvége volt, sok mindent láttunk:

További képek a Canberra albumban itt.

Kisfiúnk, Vincent, kiállta a “tűzkeresztséget”, 5 hónaposan jól viselte a magyarországi hazalátogatásunkat, így gondoltuk ideje beavatnunk egy kicsit komolyabb útba is, úgyhogy nekivágtunk a partnak kocsival és meg se álltunk Batemans Bay-ig. Eredetileg Sydney-ig terveztünk eljutni, de egyrészt sok látnivaló volt útközben, amit inkább megnéztünk mint hogy átszaladjunk rajta, másrészről ez volt az első utunk babával, bele kellett jönni a rutinba újra. :)

További képek a Melbourne – Batemans Bay albumban itt.

Ezután lelkes tervezésbe és készülődésbe kezdtünk, ugyanis egy nagyobb nyaralást terveztünk 2012 szeptemberére. Gondoltuk elhagyjuk kicsit a szigetet, hogy egy hónapot Kaliforniában töltsünk, ahol csatlakozott hozzánk a Bátyám és családja is, így igazi kis családi nyaralás kerekedett ki a körútból. Az egy hónap alatt kocsival körbejártuk Kalifornia nevezetességeit, kicsit átugrottunk Nevadába is, hiszen Las Vegast se hagyhattuk ki, de az arizónai levegőbe is beleszagoltunk, mert a Grand Canyon is a listánkon volt. Szuper jó nyaralás volt, annyi mindent láttunk, csodás helyeken jártunk!

További képek a Kalifornia albumban itt.

Végül pedig a 2012-es év végén ellátogattunk Swan Hillbe és térségébe, hogy ott töltsük a Karácsonyt. Nyugis kis nyaralás volt, de nagyon jókat túráztunk.

További képek a Swan Hill albumban itt.

Nagy terveink vannak az oldal átalakítására, de nem ígérem, hogy a közel (vagy akár a távoli) jövőben meg lesz valósítva. Ebben a formájában már tuti kimerült, megérett egy átalakításra. :)