repcsi.hu

by krisz & teki
Bp  03:10
Mel 11:10

Gólyahír

Jul 11th, 2011 by krisz | 6

Minden kedves olvasónkkal örömmel tudatjuk, hogy Vincent fiúnk június 30­-án este megszületett! (52cm & 3.36kg)

A szülést egészségügyi okokból meg kellett indítani a 40. héten és 21 óra eredménytelen vajúdás után végül császármetszéssel segítették világra a kis kópét. Ennek okán közel egy héten át élvezhettük a kórház nyújtotta kényelmet, ahol Teki is velünk maradhatott a teljes benntartózkodás ideje alatt.

Így nézett ki a kórházi szobánk, amihez külön fürdőszoba is tartozott. Az első este kivételével Vincent is itt aludt velünk.

Így nézett ki a szülőszoba, amihez szintén tartozott egy külön fürdőszoba, illetve egy másik, vajúdókáddal ellátott fürdő is, amin a három vajúdó osztozott közösen.

A kórházzal és személyzetével mi teljes mértékben meg voltunk elégedve. Az elején kicsit talán sokszor jöttek be csekkolni, hogy minden rendben van-e, de aztán ahogy teltek a napok úgy hagytak minket békén. Minden segítséget megkaptunk amire szükségünk volt, mindenki kedves volt hozzánk. Nekünk sokat jelentett, hogy együtt hárman kezdhettük meg a családi életet, egy olyan környezetben, ahol nyugalom van, de ugyanakkor gombnyomásnyira van a nővér ha kell. Az ellátás is profi volt, napi három főétkezés menüválasztásos rendszerben, plusz tízórai és uzsonna is járt ha kértünk. Lehetőség volt szoptatási tanácsadáson is résztvenni, illetve volt fizioterápiás oktatás is.

6 Comments:

 1. walaby said:

  Gratulálok! Üdv itt a bolygón Vincent! :)


 2. Szandra said:

  Gratulalunk!Sok boldogsagot es jo egeszseget kivanunk!
  Szandra&Pista


 3. Viri said:

  ááá, Krisz,
  mennyire hasonlít a gyerkőc a fenti képen rád :D


 4. Eszter said:

  Szívből gratulálunk, sok boldogságot, jó egészséget.
  Néha azért fogsz írni Vincentről, persze fotókkal együtt, ugye?


 5. krisz said:

  Neha fogok. :)


 6. MM said:

  Hú de rég olvastam a blogodat… milyen szép meglepetés, gratulálok!